Dit ben ik

Dit ben ik

Misschien volg je mij, misschien zie je mij via via weleens voorbij komen op je tijdlijn. Maar wie ben ik nou eigenlijk? Mijn naam is Ingrid en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant). Alweer bijna vijf jaar geleden nam ik de stap,...

Lees meer
Mijn 2020

Mijn 2020

2020 wat een jaar! Tja, 2020 gaat de boeken in. Dat is een ding wat zeker is.   Wereldwijd kregen we te maken met het Covid virus en helaas hebben we ook nu allemaal nog te maken met het virus. Maar er is zoveel meer gebeurd dit jaar!   Als ik naar mijzelf...

Lees meer
Hoe je juist nu zichtbaar blijft en mensen bereikt

Hoe je juist nu zichtbaar blijft en mensen bereikt

Video wordt steeds populairder. Dat zie jij ook toch?Als je bijvoorbeeld scrolt door de tijdlijn op Facebook. Je ziet steeds meer ondernemers gebruik maken van video. Waarom? Om mensen te bereiken, zichtbaar te zijn, connectie te krijgen met volgers, klanten,...

Lees meer
Hoe ik mijn video’s maak

Hoe ik mijn video’s maak

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het hartstikke gezellig en fijn als iedereen thuis is. Maar vanochtend…. Vanochtend keek ik iedereen één voor één de deur uit.  En nu ben ik alleen thuis. Alleen op mijn kantoor, de deur dichtgetrokken om de hond buiten te sluiten en...

Lees meer
7 inspiratie tips voor jouw video

7 inspiratie tips voor jouw video

Het maken van een video is leuk. Maar soms ontbreekt het je aan inspiratie en heb je geen idee wat je wil vertellen en waar je video over moet gaan.In deze blog help ik je op weg door 7 tips met je te delen. 7 tips waar je een video over kunt maken, wat je...

Lees meer
Stap jij al uit je comfortzone?

Stap jij al uit je comfortzone?

Tijdens één van de opleidingen die ik heb gevolgd stond de module Video & Vloggen op het programma. En als ik eerlijk ben zag ik enorm tegen deze module op! Het liefst blijf ik lekker veilig op de achtergrond. Maar voor deze opdracht moest ik vóór de camera en kon...

Lees meer
Tips om je YouTube kanaal te optimaliseren

Tips om je YouTube kanaal te optimaliseren

"Hoe kan ik mijn YouTube kanaal aantrekkelijker maken? Beter zichtbaar?" Deze vraag werd mij een aantal weken geleden gesteld. Naar aanleiding van deze vraag, bekeek ik het betreffende YouTube kanaal en gaf een aantal simpele tips.  Een aantal dagen later...

Lees meer
Camera angst overwinnen en aan de slag gaan!

Camera angst overwinnen en aan de slag gaan!

Mijn eerste keer een vlog maken? Ja, ik weet nog heel goed hoe ik me toen voelde. Ongemakkelijk vond ik het. En toen mijn vlog gemonteerd en klaar was doodeng! Waarom? Omdat toen het moment daar was om mijn vlog de wijde wereld in te sturen.   Hoe ging ik van...

Lees meer