Wie ben ik?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Laat ik beginnen met mijzelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Ingrid Huisman en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant).

Toen ik een aantal jaar geleden als VA een training volgde, kwam ik in aanraking met Video & Vloggen. En als ik heel eerlijk ben… ik zag enorm tegen deze module op!

Het liefst blijf ik namelijk lekker veilig op de achtergrond en moest ik enorm wennen aan het feit dat je als ondernemer toch echt zichtbaar moet zijn. En ja, voor het succesvol afronden van die module Video & Vloggen moest ik nu toch echt op de voorgrond treden.

Toch was ik vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan. Ik stapte uit mijn veilige comfortzone, vastbesloten om alle opdrachten uit te voeren. Want die vlog die gemaakt moest worden zou er komen.

En het grappige is, als ik nu terug denk… jaren geleden al bewerkte ik mijn huis, tuin en keuken video’s. Maar het maken van die vlog was een heel ander verhaal. Toch ging ik enthousiast met alle opdrachten aan de slag.

Al heel snel kwam ik erachter dat ik het maken van video’s, het vastleggen van beelden en deze bewerken, mensen helpen bij het maken van hun video en ze op hun gemak stellen voor de camera echt is wat ik leuk vind om te doen. 

Enthousiast ben ik nu nog steeds over alles wat met video te maken heeft! En dat is ook de reden waarom ik mij hierin gespecialiseerd heb en nu al een hele tijd aan het werk ben als videomaker.

Ik vind het geweldig als ik mooie beelden maak, als alles klopt en samenkomt op beeld. Sfeer en boodschap. Als mijn opdrachtgever enthousiast reageert en soms zelfs een traantje wegpinkt. Dan is mijn missie geslaagd!

Voor jou als ondernemer is video een geweldige tool om te werken aan je zichtbaarheid, meer bereik te krijgen en connectie met je volgers te maken. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel resultaat de mensen die ik help hebben met hun video’s. Want je maakt echt verschil met video.

Dat gun ik jou ook!