MEDIAtesse - Over mij en meer over MEDIAtesse

Welkom op mijn website. Mijn naam is Ingrid Huisman en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant).

Vier jaar geleden nam ik de stap, schreef mij in bij de Kamer van Koophandel met MEDIAtesse en begon aan een nieuwe carrière als Virtual Assistant. Tijdens de opleiding tot Online Marketing VA kwam ik in aanraking met Video & Vloggen. En als ik heel eerlijk ben zag ik enorm tegen deze module op!

Het liefst blijf ik lekker veilig op de achtergrond en moest ik er wennen aan het feit dat je als ondernemer toch echt zichtbaar moet zijn. Maar voor het succesvol afronden van de betreffende module Video & Vloggen moest ik nu toch ook echt naar de voorgrond treden.

Toch was ik vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan. Ik stapte uit mijn veilige comfortzone, vastbesloten om alle opdrachten uit te voeren. Want die vlog die gemaakt moest worden zou er komen. 

En het grappige is, als ik nu terug denk… jaren geleden al bewerkte ik mijn huis, tuin en keuken video’s. Hoe grappig en geweldig is het dat ik hier nu mijn werk van heb gemaakt. Maar het maken van die vlog was een heel ander verhaal. Toch ging ik enthousiast met alle opdrachten aan de slag. Enthousiast ben ik nu nog steeds over alles wat met video te maken heeft! En dat is ook de reden waarom ik mij hierin gespecialiseerd heb.

Voor jou als ondernemer is video een geweldige tool om te werken aan je zichtbaarheid, meer bereik, connectie met je volgers. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel resultaat de mensen die ik help hebben met hun video’s. Want je maakt echt verschil met video.

Dat gun ik jou ook!