Lees hier meer over de samenwerking met MEDIAtesse

Ingrid heeft voor mij een promotievideo gemaakt voor twee van mijn trainingen, ‘Alles over werken tijdens de overgang’ en ‘Happy Moodswings’

Maar ook was zij aanwezig bij mijn training Happy Moodswings om hiervan een video te maken en heeft zij mijn eigen beeldmateriaal ondertiteld.

Ingrid is prettig om mee te werken, komt haar afspraken na zorgt ervoor dat zij tijdens het filmen van de workshop deelnemers niet tot last is.

De video’s die ze maakt ontvang je van haar ter controle en indien gewenst past ze deze aan. Resultaat, mooie video’s om te delen en goed zichtbaar te zijn. Ik ben blij met de samenwerking!

Saron Petronilia

Coach, auteur en spreker, Petronilia Coaching & Training

Begin september heb ik een 1-op-1 training gehad van Ingrid over het maken en editen van promotievideo’s. Ik had zeer weinig ervaring en was op zoek naar een goede basis. Via de VA School kwam ik in contact met Ingrid van MEDIAtesse.

Ingrid heeft mij op zeer prettige wijze aan de hand meegenomen door het hele traject. Het ochtendprogramma stond in het teken van het opnemen van video’s. Wat komt er allemaal bij kijken en welke spullen heb je nodig. Zorg voor een goede achtergrond, genoeg licht, statief en een microfoon anders is het geluid slecht te verstaan. Zorg voor een draaiboek, welke vragen / onderwerpen ga je opnemen en in welke omgeving. Heel veel praktische tips en adviezen. Gelukkig heeft ze ook alles uitgewerkt in een overzichtelijke map.

Het middagprogramma stond in het teken van het editen. Het invoegen van afbeeldingen, logo’s, mooie overgangen, ondertitelen, afbeeldingen plaatsen over de beelden, toevoegen van tekst en spelen met het volumegeluid, de ondersteuning van muziek. Ook de diverse social media kanalen kwamen aan bod. Ze vertelt het allemaal! Haar theorie is ook weer onderbouwd in de map en als aanvulling kreeg ik ook nog uitlegvideo’s over het editen.

Een hele inspirerende dag waar ik ontzettend veel van heb geleerd en ook de inwendige mens wordt uitstekend door Ingrid verzorgd. Ik heb nu enkele video’s gemaakt en het proeft naar meer. Super fijn vind ik haar feedback en als ik vragen heb dan krijg je een snel en compleet antwoord.

Wil je meer leren over het maken en editen van video’s neem dan contact op met Ingrid Huisman van MEDIAtesse. Ze kan je heel veel leren!

Wilma Plaisier

Virtual Assistant, WNP Support

Ingrid heeft voor mij een bedrijfsfilm gemaakt tijdens een businesslunch over het thema conflict-vrij ondernemen.

Ingrid is een professional waar je op kunt bouwen. Ze reageert snel, denkt mee en komt haar afspraken na. Ze heeft gedurende mijn presentatie gefilmd, maar deed dat op een zodanige manier dat dit door de gasten nauwelijks is opgemerkt. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft op mijn verzoek het filmpje kosteloos nog een paar keer aangepast om het te perfectioneren.

Daarnaast werkt ze AVG-proof en zorgt ze voor verklaringen voor de aanwezigen. Ik ben erg blij dat ik haar heb ingeschakeld. Aanrader!

Joyce Korver

Mediator + Conflictmeester, Korver Mediation | Conflictmeester

Ingrid heeft mij fantastisch geholpen door professionele video’s te maken voor mijn onlinetraining Foutloos Nederlands. We hebben bij mij in de woonkamer binnen korte tijd opnames gemaakt voor maar liefst zes video’s. Ingrid gaf daarbij ook goede adviezen.

Met het eindresultaat ben ik erg tevreden!

Annemarie Kap

Taaltrainer | Virtual Professional, Anka Taalservices