Maak jij al verschil met video?

Het is een feit dat nog steeds heel veel ondernemers video links laten liggen. En dat vind ik zo ontzettend zonde!
Video mag echt niet ontbreken bij jouw zichtbaarheid als ondernemer.

Inspireer je doelgroep met jouw video’s, laat mensen kennis maken met jou en je bedrijf, werk aan je zichtbaarheid, je herkenbaarheid.

Je kunt op verschillende manieren zichtbaar zijn met video en ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een manier is om op een prettige en ontspannen manier een video te maken die bij jou past.

Hieronder laat ik je graag zien waarmee ik jou verder kan help.

Wil jij het maken van je video uitbesteden?

Ik werk met drie pakketten waaruit je een keuze kunt maken. Het Basis pakket, Uitgebreide pakket en het Mega pakket. Op deze manier kies je wat het beste bij jou past.

Ik help je bij de voorbereiding, kom bij je filmen op locatie en achteraf bewerk ik de beelden en maak ik een professionele video die je met trots kunt delen.

Voor de opname dag hebben we uiteraard contact met elkaar en geef ik je tips en adviezen zodat je goed voorbereid de opnames ingaat. Heb je hulp nodig met je script? Geen probleem ik kijk met je mee!

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Je eigen video leren maken?

Lijkt het je leuk om je eigen video’s te maken? Maar kun je nog wel wat tips gebruiken en wil je heel graag leren editen? Dan is deze training echt iets voor jou!

Tijdens het ochtend gedeelte van deze 1-op-1 training geef ik tips waar je op moet letten als je een video gaat maken, is er ruimte om te oefenen en vragen te stellen en laat ik je zien waar ik mee werk.

Het middag gedeelte van deze training gebruiken we om te leren editen met het programma Adobe Première Elements, zodat jij zelf als je naar huis gaat op het einde van de dag weet hoe je een professionele video maakt.

Benieuwd naar deze training? Kijk hieronder voor het programma.

Hulp nodig bij het editen van je beelden?

Het filmen van je beelden lukt prima en heb je helemaal onder controle. Waar je wel hulp bij kunt gebruiken is bij het editen van de beelden. Omdat dit echt niet jouw ding is, je liever bezig bent met andere dingen, het te veel tijd kost, je geen edit programma hebt en je een zakelijke/professionele video wilt hebben.

Heb je er weleens aan gedacht om je beelden door te sturen naar iemand die er dan voor jou een video van maakt? Voorzien van titels, overgangen, je logo en nog veel meer? 

Wil je meer informatie? Stuur me een bericht via ingrid@mediatesse.nl