Maak jij al verschil met video?

Het is een feit dat nog steeds heel veel ondernemers video links laten liggen. En dat vind ik zo ontzettend zonde!
Video mag echt niet ontbreken bij jouw zichtbaarheid als ondernemer.

Inspireer je doelgroep met jouw video’s, laat mensen kennis maken met jou en je bedrijf, werk aan je zichtbaarheid, je herkenbaarheid.

Je kunt op verschillende manieren zichtbaar zijn met video en ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een manier is om op een prettige en ontspannen manier een video te maken die bij jou past en waarbij je prettig voelt.

Hieronder laat ik je graag zien waarmee ik jou verder kan help.

Met welke video’s kun je zichtbaar zijn?

Promotievideo

Compilatievideo van je event, workshop of lezing

Korte video's waarin je tips geeft

Video's waarin je jouw volgers inspireert

Trainingsvideo's / online lessen voor je online leeromgeving

Review video

Wil jij het maken van je video uitbesteden?

Ik werk met drie pakketten waaruit je een keuze kunt maken. Pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Op deze manier kies je wat het beste bij jou past.

Ik help je bij de voorbereiding, kom bij je filmen op locatie en achteraf bewerk ik de beelden en maak ik een professionele video die je met trots kunt delen.

Voor de opname dag hebben we uiteraard contact met elkaar en geef ik je tips en adviezen zodat je goed voorbereid de opnames ingaat. Heb je hulp nodig met je script? Geen probleem ik kijk met je mee!

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het editen van je beelden?

Het filmen van je beelden lukt prima en heb je helemaal onder controle. Waar je wel hulp bij kunt gebruiken is bij het editen van de beelden. Omdat dit echt niet jouw ding is, je liever bezig bent met andere dingen, het teveel tijd kost, je geen edit programma hebt en je een video wilt met een professionele uitstraling.

Heb je er weleens aan gedacht om je beelden door te sturen naar iemand die er dan voor jou een video van maakt? Een video voorzien van titels, overgangen, je logo en nog veel meer?

Wil je hier meer informatie over weten? Stuur me dan een bericht via ingrid@mediatesse.nl