Misschien volg je mij, misschien zie je mij via via weleens voorbij komen op je tijdlijn.

Maar wie ben ik nou eigenlijk?

Mijn naam is Ingrid en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant).

Alweer bijna vijf jaar geleden nam ik de stap, schreef mij in bij de Kamer van Koophandel met MEDIAtesse en begon aan mijn carrière als Virtual Assistant. Tijdens de opleiding tot Online Marketing VA kwam ik in aanraking met Video & Vloggen. En als ik heel eerlijk ben zag ik enorm op tegen deze module!

Want als je mij een beetje kent dan weet je dat ik het liefst lekker veilig op de achtergrond blijf en moest ik wennen aan het feit dat je als ondernemer toch echt zichtbaar moet zijn.

En voor het succesvol afronden van de betreffende module Video & Vloggen moest ik nu toch ook echt naar de voorgrond treden.

Toch was ik vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan. Ik stapte uit mijn veilige comfortzone, vastbesloten om alle opdrachten uit te voeren, inclusief het maken van een vlog. Want één ding was zeker… ook die vlog die zou er komen.

En het grappige is, als ik nu terug denk… jaren geleden al bewerkte ik mijn huis, tuin en keuken video’s.

Maar het maken van een vlog en deze delen was toch echt een ander verhaal. Toch ging ik enthousiast aan de slag met alle opdrachten. Ook met de vlog!

Enthousiast ben ik nu nog steeds over alles wat met video te maken heeft! Ik vind het nu zelfs leuk om eigen video’s te maken. De voorbereidingen, het schrijven van een script, het opnemen van beelden en het editen van de beelden. Natuurlijk maakt is het ook een stuk makkelijker als je de juiste handvatten weet om goed aan de slag te gaan. En dat enthousiasme en plezier dat ik beleef aan alles wat met video te maken heeft is nu ook precies de reden waarom ik mij hier verder in gespecialiseerd heb.

Sterker nog… Sinds een klein jaar ben ik niet meer werkzaam als VA, maar heb ik mij volledig gestort op het maken van video’s en ondernemers helpen met alles wat met video te maken heeft.

Want voor jou als ondernemer is video echt een geweldige tool om te werken aan je zichtbaarheid, connectie te maken met je volgers, een grotere groep mensen aan te spreken en te werken aan je expertstatus.

Ik vind het dan ook geweldig om te zien welk resultaat de mensen die ik help met video hebben met hun video’s.

Want je maakt echt verschil met video en dat gun ik jou ook!

Wil je eens van gedachten wisselen over video, heb je vragen, wil je meer weten of misschien wil je een video opnemen… leuk als je contact met me opneemt!

Hieronder een paar voorbeelden van video’s die ik heb gemaakt. Wil je meer video’s kijken? Klik dan hier voor mijn portfolio.