Je bent ondernemer, coach, spreker of trainer en je wil meer bereik, een grotere groep mensen aanspreken.

Bedenk eens wat video voor jou zou kunnen doen!

Je werkt aan je zichtbaarheid, je kunt meer mensen inspireren, meer mensen bereiken en laten zien waarmee jij kan helpen, laten zien wie jij bent, connectie maken met je volgers, nieuwe mensen aantrekken en laten zien dat jij de expert bent op jouw vakgebied.

En het maken en inzetten van video’s kan je ook vrijheid geven als ondernemer. Heb je weleens gedacht aan het maken van een online training met instructievideo’s?

Video gaat je helpen om jou en je mooie onderneming een gezicht te geven bij je volgers, meer bekendheid te krijgen en om je bedrijf te laten groeien. 

Klinkt niet verkeerd toch?!

En om dit te bereiken ga je werken met video’s.

Promotievideo's

Compilatievideo’s van je event, workshop of lezing

Korte video’s waarin je tips geeft

Video's waarin je jouw volgers inspireert

Lessen voor je online leeromgeving

Ben jij dit? Kijk dan gerust eens rond op mijn website.

Wij hebben je leren kennen als een vakvrouw. Je luistert heel goed naar de wensen van de klant en komt met tips om tot het beste resultaat te komen. Bovendien ben je erg prettig in de samenwerking! Je reageert snel op berichten.

Als je op locatie bent werk je heel rustig en professioneel, we merkten bij wijze van spreken niet dat je er was. Je stelt mensen die een tekst inspreken erg op het gemak. Ik vind dat je echt oog voor detail hebt: alles wat op beeld komt moet er netjes uitzien, anders zorg jij dat het netjes is. Zo voorkom je rommelige, drukke beelden, wat leidt tot een mooi resultaat!

Als klant hebben we inspraak gehad in het eindresultaat en was het voor jou geen moeite om nog wat beelden te wisselen. We hebben het eindresultaat snel na de opnames ontvangen, wat ook heel fijn is.

Ook ben je flexibel en bereid om nog een keer extra te komen als dat zorgt voor het beste eindresultaat. Dit alles heeft geleid tot een geweldig mooi promo-filmpje van onze school!

Marjo Boef

Directeur, Basisschool De Lens

Dit ben ik

Dit ben ik

Misschien volg je mij, misschien zie je mij via via weleens voorbij komen op je tijdlijn. Maar wie ben ik nou eigenlijk? Mijn naam is Ingrid en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant). Alweer bijna vijf jaar geleden nam ik de stap,...

Lees meer
Mijn 2020

Mijn 2020

2020 wat een jaar! Tja, 2020 gaat de boeken in. Dat is een ding wat zeker is.   Wereldwijd kregen we te maken met het Covid virus en helaas hebben we ook nu allemaal nog te maken met het virus. Maar er is zoveel meer gebeurd dit jaar!   Als ik naar mijzelf...

Lees meer
Hoe je juist nu zichtbaar blijft en mensen bereikt

Hoe je juist nu zichtbaar blijft en mensen bereikt

Video wordt steeds populairder. Dat zie jij ook toch?Als je bijvoorbeeld scrolt door de tijdlijn op Facebook. Je ziet steeds meer ondernemers gebruik maken van video. Waarom? Om mensen te bereiken, zichtbaar te zijn, connectie te krijgen met volgers, klanten,...

Lees meer