Hallo! Ik ben Ingrid – Jouw Videomaker

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Ingrid en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het gezellige Rijkevoort (Noord-Brabant).

Een paar jaar geleden, toen ik als VA een training volgde, kwam ik voor het eerst in aanraking met video en vloggen. En als ik eerlijk ben, keek ik daar best tegenop! Mijn voorkeur ging namelijk uit naar de veilige achtergrond, terwijl ik me moest realiseren dat zichtbaarheid als ondernemer echt een must is. Dus, ja, die module Video & Vloggen dwong me om uit mijn comfortzone te stappen.

Vastbesloten om de uitdaging aan te gaan, ben ik met enthousiasme aan de slag gegaan, zelfs al moest ik daarvoor letterlijk voor de camera staan. Want één van de opdrachten was, je eigen vlog maken. En het grappige is: jaren geleden was ik al bezig met het bewerken van mijn huis-, tuin- en keukenvideo’s. Het maken van die vlog bleek echter een heel ander avontuur. Toch ging ik met veel plezier aan de slag met alle opdrachten.

 

Snel ontdekte ik dat ik het maken, vastleggen en bewerken van video’s, en het helpen van anderen om zich op hun gemak te voelen voor de camera, echt leuk vond. Mijn passie voor video is sindsdien alleen maar gegroeid! Daarom heb ik me gespecialiseerd in videomaken en ben ik hier nu al een hele tijd  professioneel mee bezig.

Wat me echt blij maakt, is het creëren van mooie beelden die precies de juiste sfeer en boodschap overbrengen. En als mijn klanten enthousiast zijn of zelfs een traantje wegpinken, weet ik dat mijn missie geslaagd is!

Voor jou als ondernemer is video een fantastische manier om je zichtbaarheid te vergroten, je bereik te verbreden en een sterke connectie met je volgers te maken. Het is geweldig om te zien hoeveel impact video kan hebben. En dat gun ik jou ook!