Als ondernemer wil je groeien met je onderneming, in beweging blijven! En hoe gaaf is het dat we tegenwoordig onszelf en ons bedrijf kunnen laten zien op het Wereld Wijde Web! En dat we zelfs online kunnen ondernemen! Ik vind dit geweldig! En als Online Marketing VA help ik ondernemers dan ook graag op weg bij het online ondernemen!

Want zeg nou zelf…

Ben jij online aan het stoeien en aan het ontdekken hoe alles werkt? Kost het je ook zoveel tijd en geld, zonder iets te bereiken? Heb je ergens iets gehoord over retargetten, maar heb je geen idee waar je dit moet zoeken?

Zie je bij andere ondernemers mooie gratis weggevers voorbij komen, of een blog? En bij weer een andere ondernemer zag je zelfs een vlog voorbij komen waarin hij zijn product laat zien!

Hiervan heb ik als Online Marketing VA mijn exptertise gemaakt. Klaar om jou hierbij te helpen! Klaar voor de volgende stap!

Lees snel verder en ontdek waarmee ik jou kan helpen!

Het creëren van visuals

Beelden zegen meer dan 1.000 woorden!

Een afbeelding geeft je verhaal nog meer kracht en roept het juiste gevoel bij de ontvanger van je boodschap op. Bovendien werken beelden sneller dan tekst! Een goede reden om eens te kijken hoe jij visuals kunt inzetten!

Gebruik de juiste beelden in je visual en trek hiermee de aandacht van je klant. Want een goede visual roept ‘dat’ gevoel bij je klant op dat jij voor ogen hebt.

De infographic en het e-book

En bedenk eens wat het inzetten van een infographic voor je zou kunnen betekenen! Een grafische weergave van informatie in de vorm van grafieken, diagrammen en illustraties. Een combinatie van bijvoorbeeld foto’s, lijntekeningen, teksten, cijfers of een combinatie van dit alles.

En niet te vergeten het e-book! Een goed middel om je e-maillijst te laten groeien! Je kunt een prachtig e-book creeeren, maar denk ook eens aan een werkboek voor bijvoorbeeld je training. Of nog mooier een werkboek voorzien van invulvelden, zodat de mensen thuis achter hun computer het werkboek kunnen invullen en opslaan!

Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Een mooie omslag voor je Facebookpagina, een flyer, een fotocollage…

E-mailmarketing

Ken je dat? Je hebt ergens op een website je gegevens achtergelaten en in je mailbox ontvang je een paar dagen later een e-mailbericht naar aanleiding van je bezoek op de betreffende website. En twee weken later ontvang je weer een e-mailbericht in je mailbox.

Of je hebt je ingeschreven voor een challenge en een week lang ontvang je elke ochtend om stipt 07.00 uur een e-mailbericht met een opdracht in je mailbox!

Heb jij je weleens afgevraagd hoe dit werkt? E-mailmarketing is het antwoord op deze vraag! Geweldige e-mailprogramma’s die door veel ondernemers worden gebruikt!

Met e-mailmarketing is het mogelijk gepersonaliseerde e-mailmarketing toe te passen. Een hele nieuwe vorm van e-mailmarketing!

En het mooiste van alles is dat je dit automatisch laat verlopen! Is dat niet geweldig? Eén keer alles goed instellen en het programma doet de rest!

De juiste informatie

op het juiste tijdstip

bij de juiste persoon terecht laten komen!

Willen we dit niet allemaal!

 

Sales funnel

En heb je voor jezelf van te voren al een plan gemaakt dan is het nog makkelijker e-mailmarketing in te zetten. Ik help je graag bij het bedenken van een funnel, om mensen kennis te laten maken met je product of dienst!

Enthousiast geworden? Ben je benieuwd wat er mogelijk is, of wil je e-mailmarketing gaan opzetten? Informeer naar de mogelijkheden en samen gaan we er iets moois van maken!

Facebookmarketing

Wat is er veel mogelijk op het gebied van adverteren op Facebook! Want wat is Facebook goed voorzien van marketingtools!

Facebookpixel, lookalikegroepen, campagnes, retargetten….

Het adverteren op Facebook is een sport op zich, waar je goed over na moet denken, voordat je gaat adverteren.

Hoeveel mensen bezoeken je website?

Waar kun jij je klant mee helpen?

Kijk welke advertenties jou aanspreken

Zorg voor een goede tekst

Optimaliseer je campagne

Maar ook als je advertentie geplaatst is moet je kijken wat de reacties zijn en kijken of de advertentie misschien aangepast moet worden.

Begint het je al te duizelen?

Als Online Marketing VA neem ik je dit graag uit handen of denk met je mee!

 

Video & Vloggen

Video en vloggen…. Dat is voor veel mensen toch wel een dingetje… Maar je klanten willen je zien, je leren kennen.

Met vloggen of video’s geef je mensen een kijkje in je leven. Heb jij weleens gehoord van de Know, Like & Trust factor? Vloggen en video is een hele goede manier om hier aan te werken. Zorg ervoor dat mensen je leren kennen. Jouw klant is op zoek naar oplossingen en jij hebt deze! Laat dat zien in een video!

Maar hoe pak je dat aan? En is het niet eng, spannend zo voor de camera? Ja, dat is het! In het begin! En ik spreek uit ervaring! Want om je hierbij goed te kunnen ondersteunen moest ik ook zelf aan de slag met video en vloggen. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen en je zult zien dat het stiekem nog leuk wordt ook!

Mijn eerste vlogbericht zie hier rechtsboven! En er is genoeg aan te merken op de video, maar ik heb het wel gedaan! En jij kunt dit ook!

En is je video opgenomen, dan moet deze bewerkt worden. Hoe werkt dit? Welke programma’s heb je hiervoor nodig?

Ik help je graag bij je zichtbaarheid op deze manier! Samen kijken we hoe we je over eventueel aanwezige ‘straalangst’ kunnen helpen en maken we een draaiboek om tot een mooi eindresultaat te komen!

Online zichtbaar zijn met een website

Een website mag natuurlijk niet ontbreken als je online zichtbaar wilt zijn. Inmiddels heb ik voor verschillende ondernemers een WordPress website mogen maken! En mijn eigen website heb ik uiteraard ook zelf gemaakt!

Deze websites heb ik gemaakt met het thema Divi. Een zeer uitgebreid thema met veel mogelijkheden!

Heb je nog geen website, ben je hier nog niet aan toegekomen, of wil je je website in een nieuw jasje steken? Neem eens contact met me op!

Maar ook een actuele website is belangrijk!

Een website moet je natuurlijk wel onderhouden! Zorg ervoor dat hij actueel blijft! Plaats zo nu en dan een artikel of een nieuwtje! En vergeet je website ook achter de schermen niet bij te werken! Denk aan updates en het maken van back-ups!

Pffff…… komt dit ook allemaal kijken bij een website? Ja!

Maar geen nood! Ik neem je dit graag uit handen! Informeer eens naar de mogelijkheden!

Commercieel schrijven

Wie schrijft die blijft!

Belangrijk dus om aandacht te besteden aan je teksten! Ervoor zorgen dat de teksten zijn voorzien van goede koppen. Koppen die nieuwsgierig maken om verder te lezen. Maar ook ervoor zorgen dat je teksten lekker lezen!

Heb je hulp nodig bij:

Het schrijven van je teksten?

Wil je graag dat iemand je teksten nog eens naleest en hier en daar een opmerking plaatst of een aanpassing voorstelt?

Ik kijk graag met je mee!

 

Salespage

Of ga je een nieuwe training aanbieden en wil je een salespage op je website? Samen gaan we aan de slag en aan de hand van een vaste opbouw van teksten maken we een mooie salespage!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je weet nu waarmee ik je kan helpen en wat ik voor jou kan betekenen als Online Marketing VA!

 

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je in dit artikel een dienst gezien waarmee ik je kan helpen? Neem contact met me op!

Stuur me een bericht via ingrid@mediatesse.nl of neem telefonisch contact met me op! Maar het is natuurlijk ook mogelijk een Skype gesprek te plannen!

Ik hoor graag van je!