Wat kan een Virtual Assistant voor jou betekenen?

Wat kan een Virtual Assistant voor jou betekenen?

 

Er zijn verschillende werkzaamheden die een Virtual Assistant voor jou kan uitvoeren en waar ze je bij kan ondersteunen.

Hier kan ik jou bij helpen.

 

 

Ondersteuning bij:

=
Online marketing

Steeds meer ondernemers gaan online ondernemen. Dit kost tijd en bovendien kost het je soms aardig wat worstelingen om te ontdekken hoe alles werkt.

Want:

Hoe creëer je die mooie visual of een infographic?

Hoe bouw je een adressenbestand op?

Hoe verstuur je een nieuwsbrief?

Hoe zet je e-mailmarketing in?

Hoe kom je tot een salesfunnel en hoe zet je deze in?

Welke tools van Facebook kun je gebruiken?

Hoe adverteer je op Facebook?

Vloggen. Hoe doe je dat? Wat komt er bij kijken?

Hoe kun jij video inzetten. Hoe pak je dit aan? Hoe edit je een video?

Het geven van een webinar hoe pak je dit aan?

Hoe maak je een e-book of een (digitaal invulbaar) werkboek?

Als ‘Online Marketing VA’ heb ik hiervan mijn expertise gemaakt. Klaar om jou hierbij te helpen. Dus als jij klaar bent voor de volgende stap kijken we samen wat jouw wensen zijn en hoe ik je hierbij kan helpen.

=
Video support

Video mag niet meer ontbreken bij je zichtbaarheid als ondernemer. Video is persoonlijk en een manier om aan je Know Like & Trust factor te werken. Mensen willen het gezicht achter de ondernemer zien, je leren kennen.

Video maakt het je mogelijk meer mensen aan te spreken. Maar is ook een manier om te laten zien dat jij de expert bent op jouw gebied. Jouw klant heeft een probleem en jij hebt de oplossing. Laat dit zien!

Er zijn verschillende manieren waarop je video kunt inzetten. Hieronder een aantal voorbeelden:

Een vlog

Een instructievideo

Een gratis videoserie

Een inspiratievideo

Een interview met een klant

Een kijkje achter de schermen

Als ‘Virtual Video Assistent’ help ik jou graag met het editen van je opnames, zodat jij een mooie videomontage hebt die je kunt delen op je social media kanalen en bijvoorbeeld je website!

Wil je video inzetten, maar kom je er alleen niet uit en heb je behoefte aan meer hulp? Omdat je bijvoorbeeld niet helder hebt wat je wilt bereiken met video, wat voor een soort video je wilt maken, hoe je een script schrijft voor je video of met welke apparatuur je de opnames nog mooier kunt maken….

Dat kan natuurlijk ook! Ik help je graag op weg met tips om een mooie video te maken, maar het maken van beelden van jou of het samen maken van mooie beelden is natuurlijk ook mogelijk!

Meer informatie over deze dienst? Stuur me dan een bericht via ingrid@mediatesse.nl of neem contact met me op.

=
Website ondersteuning

Moet je website in een nieuw jasje? Of kunnen je teksten beter? Voorheen maakte ik websites met de CMS Joomla, maar onlangs heb ik een training WordPress afgerond en help ik jou graag bij het vernieuwen of maken van je website.

Denk je dat je teksten beter kunnen? Samen kunnen we kijken of we ze kunnen verbeteren en hier en daar wat kunnen aanpassen.

Als ondernemer wil je dat je goed vindbaar bent op het Wereld Wijde Web! Het is daarom belangrijk je website dynamisch te houden. Ik help je graag bij het actueel houden van je website door zo nu en dan bijvoorbeeld een nieuw artikel of een nieuwe blog te plaatsen.

=
Dagelijks management

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je dagelijks steeds weer terugkomende werkzaamheden? Zoals het beheer van je agenda, het beantwoorden van je e-mailberichten, het verzorgen van een juiste opmaak van je documenten, het opstellen van een agenda voor die ene vergadering…

Samen kunnen we kijken of er taken zijn waarbij ik je kan ondersteunen.

Om een overzicht te krijgen van de werkzaamheden die kunnen vallen onder bovenstaande categorieën klik hier.

Wil je iets uitbesteden, maar staat dit niet genoemd in het overzicht? Geen probleem. Je mag me altijd bellen of een e-mailbericht sturen via ingrid@mediatesse.nl voor meer informatie.