Na deze training maak jij zelf prachtige visuals!

Bijna dagelijks gebruik ik Canva. Voor het maken van mooie visuals, die ik gebruik op social media of omdat ik er gewoon lekker aan het rondneuzen ben. Op zoek naar nieuwe templates en ideeën!

Lekker creatief bezig zijn met afbeeldingen, teksten, lettertypes, verschillende templates, zelf designs maken! Een geweldige tool die bijna verslavend werkt. Ben je ingelogd dan vergeet je de tijd! Niet alleen voor mijn eigen onderneming maak ik gebruik van Canva, maar als VA heb ik ook opdrachtgevers die het maken van visuals aan mij uitbesteden! Dit zijn altijd erg leuke opdrachten, maar misschien wil jij niet alles uitbesteden en sommige dingen gewoon zelf kunnen.

Want willen we als ondernemer allemaal niet meer zichtbaarheid online maar ook offline? Meer klanten enthousiast maken voor je dienst of product en uiteindelijk meer omzet genereren? Mooie visuals bij jouw content versterken je boodschap. En als je jouw huisstijlkleuren of je logo verwerkt in je visuals gaan mensen je berichten herkennen als zij al scrollend door hun tijdlijn op social media gaan.

Inmiddels heb ik verschillende ondernemers tijdens een 1-op-1 sessie wegwijs gemaakt in Canva. Na afloop van deze training zien ze wat er allemaal mogelijk is en niet geheel onbelangrijk… zijn ze enthousiast om zelf met het programma te gaan werken!

En weet je wat zo leuk is? Nu zie ik hun visuals voorbij komen!

Kortom: Training geslaagd!

Maar misschien wil jij ook wel kennis maken met Canva, zien wat de mogelijkheden zijn, zelf aan de slag gaan met het maken van visuals, flyers, infographics of misschien wil je zelf een e-book of een werkboek kunnen maken. Werken aan jouw zichtbaarheid met mooie afbeeldingen!

Dat kan! Want ook jij kan bij mij die 1-op-1 training volgen!

Waar bestaat de training uit

 • Uitleg over hoe je met het programma werkt
 • Welke functies zijn er en hoe werk je hiermee
 • Hoe je op een snelle en eenvoudige manier zelf een visual maakt
 • Uitleg over hoe je een serie visuals maakt met hetzelfde template
 • Een aantal oefeningen om te kijken waar je nog tegenaan loopt
 • Ik laat je zien waar ik mijn rechtenvrije afbeeldingen download en nog veel meer!

Wat heb je nodig?

 • Laptop
 • Je logo
 • De hex codes van je huisstijlkleuren
 • Een aantal afbeeldingen

Duur van de training

 • De training duurt 3 uur. Dit is voldoende tijd om je te laten zien hoe Canva werkt en een aantal oefeningen te doen

Datum, locatie & kosten

 • In overleg plannen we een datum en kijken we naar een geschikte locatie
 • De kosten voor deze training inclusief naslagwerk € 197,00 (exclusief btw en reiskosten)

Bang dat je na het volgen van de training niet meer weet hoe alles werkt of waar je bepaalde dingen ook alweer terug kunt vinden?

Heb ik aan gedacht!

Je krijgt van mij een mooi naslagwerk, zodat je alles wat we behandelen tijdens de training nog eens rustig kunt nalezen of wat je erbij kunt pakken als je aan het ontwerpen bent en er even niet uitkomt.

Enthousiast?

Enthousiast geworden over deze 1-op-1 training?

Stuur me een bericht via ingrid@mediatesse.nl om je aan te melden voor deze training. Bellen mag natuurlijk ook!

Maar je mag me natuurlijk ook een bericht sturen als je meer informatie wilt over deze training!

 

 • Natuurlijk is het mogelijk de training ook in groepsverband te volgen. Neem voor meer informatie contact met mij op via ingrid@mediatesse.nl, maar bellen mag natuurlijk ook.

Ben je niet op zoek naar een training, maar naar een handboek?

Wil je zelf visuals, posters, fotocollages, infographics en nog veel meer maken? Maar heb je geen idee hoe je dit doet?

Met mijn e-book Werken met Canva help ik je Canva beter te begrijpen en laat ik je de mogelijkheden zien, zodat jij met het programma aan de slag kunt gaan!

44 pagina’s met tips en voorbeelden!

Heb je interesse in het e-book of wil je meer informatie over de inhoud? Stuur me dan een e-mailbericht via ingrid@mediatesse.nl

Prijs van het e-book: € 13,95 

Referentie

Kennis van zaken, gedreven, sociaal en enthousiast zijn de woorden als ik Ingrid zou moeten omschrijven. Als ondernemer wil ik bepaalde dingen zelf kunnen uitvoeren, maar heb je soms net dat zetje (training) nodig. Een van mijn wensen was om zelf visuals te kunnen maken en de Canva training van Ingrid sloot hier precies op aan. Bedankt Ingrid voor de leuke, leerzame en gezellige ochtend. In de toekomst kom ik zeker nog eens bij je terug!

Claudia Teunissen

Eigenaar, Gastvrije Evenementen