MEDIAtesse - ervaringen en referenties van opdrachtgevers

Referenties

Ik ben er trots op dat ik met MEDIAtesse al diverse ondernemers heb mogen ondersteunen.

Begin september heb ik een 1-op-1 training gehad van Ingrid over het maken en editen van promotievideo’s. Ik had zeer weinig ervaring en was op zoek naar een goede basis. Via de VA School kwam ik in contact met Ingrid van MEDIAtesse.

Ingrid heeft mij op zeer prettige wijze aan de hand meegenomen door het hele traject. Het ochtendprogramma stond in het teken van het opnemen van video’s. Wat komt er allemaal bij kijken en welke spullen heb je nodig. Zorg voor een goede achtergrond, genoeg licht, statief en een microfoon anders is het geluid slecht te verstaan. Zorg voor een draaiboek, welke vragen / onderwerpen ga je opnemen en in welke omgeving. Heel veel praktische tips en adviezen. Gelukkig heeft ze ook alles uitgewerkt in een overzichtelijke map.

Het middagprogramma stond in het teken van het editen. Het invoegen van afbeeldingen, logo’s, mooie overgangen, ondertitelen, afbeeldingen plaatsen over de beelden, toevoegen van tekst en spelen met het volumegeluid, de ondersteuning van muziek. Ook de diverse social media kanalen kwamen aan bod. Ze vertelt het allemaal! Haar theorie is ook weer onderbouwd in de map en als aanvulling kreeg ik ook nog uitlegvideo’s over het editen.

Een hele inspirerende dag waar ik ontzettend veel van heb geleerd en ook de inwendige mens wordt uitstekend door Ingrid verzorgd. Ik heb nu enkele video’s gemaakt en het proeft naar meer. Super fijn vind ik haar feedback en als ik vragen heb dan krijg je een snel en compleet antwoord.

Wil je meer leren over het maken en editen van video’s neem dan contact op met Ingrid Huisman van MEDIAtesse. Ze kan je heel veel leren!

Wilma Plaisier

Virtual Assistant, WNP Support

Ingrid heeft voor mij een bedrijfsfilm gemaakt tijdens een businesslunch over het thema conflict-vrij ondernemen. Ingrid is een professional waar je op kunt bouwen. Ze reageert snel, denkt mee en komt haar afspraken na. Ze heeft gedurende mijn presentatie gefilmd, maar deed dat op een zodanige manier dat dit door de gasten nauwelijks is opgemerkt. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft op mijn verzoek het filmpje kosteloos nog een paar keer aangepast om het te perfectioneren. Daarnaast werkt ze AVG-proof en zorgt ze voor verklaringen voor de aanwezigen. Ik ben erg blij dat ik haar heb ingeschakeld. Aanrader!

Joyce Korver

Advocaat | Mediator + Conflictmeester, Korver Mediation | Conflictmeester

Kennis van zaken, gedreven, sociaal en enthousiast zijn de woorden als ik Ingrid zou moeten omschrijven. Als ondernemer wil ik bepaalde dingen zelf kunnen uitvoeren, maar heb je soms net dat zetje (training) nodig. Een van mijn wensen was om zelf visuals te kunnen maken en de Canva training van Ingrid sloot hier precies op aan. In de toekomst kom ik zeker nog eens bij je terug!

Claudia Teunissen

Eigenaar, Gastvrije Evenementen

Ingrid heeft mij fantastisch geholpen door professionele video’s te maken voor mijn onlinetraining Foutloos Nederlands. We hebben bij mij in de woonkamer binnen korte tijd opnames gemaakt voor maar liefst zes video’s. Ingrid gaf daarbij ook goede adviezen.

Met het eindresultaat ben ik erg tevreden!

Annemarie Kap

Vertaalster | Taaltrainer | Virtual Professional, Anka Taalservices

Het afgelopen jaar heeft Ingrid mij op verschillende manieren ondersteund met het maken van online content. Ze luistert aandachtig, vraagt goed door naar het doel en komt vervolgens met mooi verzorgde en passende oplossingen terug. Echt een super online ondersteuner!

Sarah Schendeler

Eigenaar, Fermate Coaching

Ingrid heeft mijn nieuwe website gemaakt. Zij had hierin volledig de vrije hand, maar hield mij goed op de hoogte met betrekking tot de vorderingen. Binnen no-time was de website klaar en kon deze weer online! De reacties die ik ontvang op de website zijn erg positief. Omdat het mij aan kennis aan tijd ontbreekt zal MEDIAtesse het onderhoud van de website en het aanvullen van de fotogalerij ook op zich nemen. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website en de samenwerking!

Rob Huisman

Eigenaar, Huisman Sierbestrating

Ingrid en ik hebben onder andere samengewerkt aan de jaarplanning voor mijn coachingsbedrijf. Het was een enorme verademing om niet alles alleen te hoeven bedenken en uitvoeren. Ik wist wat ik nodig had, maar nog niet welke middelen ik kon inzetten daarvoor. Dat wist Ingrid en dat hoefde ik dus niet te verzinnen of uit te zoeken hoe het werkt. Heerlijk! Ingrid zette mijn planning in Trello, zodat ik te alle tijde overzicht had.

Ze heeft ook PDF-documenten voor mijn online training bewerkt, zodat ze invulbaar zijn op de computer. Dat was iets waar ik zelf wel aan begonnen was, maar ik echt geen geduld en tijd voor had om het goed te doen. Ingrid stuurde ze binnen 30 minuten terug.

Mijn ervaring met een VA is dus dat het me veel werk uit handen neemt. En dat werk doet Ingrid snel, met plezier en goed. Dankjewel Ingrid.

Judith Verwij

Waardecoaching en healing, Ruimte Judith Verwij

Ik heb Ingrid leren kennen als een leergierig en geïnteresseerd persoon. Waar ze in het begin van de training nog  de kat uit de boom keek, was ze bij de Online Marketing VA training ineens de meest zichtbare van de deelnemers.

Ingrid zorgt dat ze precies weet waar ze mee bezig is. Experimenteert en brengt het geleerde meteen in de praktijk. Sterker nog, ze deelt het ook. Dat maakt dat zij heel veel waarde levert en kennis deelt. Wat ons betreft ook precies waar netwerken, ontwikkelen en ondernemen over gaat.

Zij kan door haar eigen ervaring ondernemers helpen om de hobbel te nemen en zichtbaar te zijn. Juist door die kwetsbaarheid en samenwerking wordt het veilig om in the picture te komen. Want het is zo belangrijk dat als je een mooie dienst of product hebt je gevonden kunt worden. Ingrid kan je daarbij helpen.

 

 

Hanneke Wessel

Life & businesscoach, VA School | Make room for magic

Ingrid ondersteunt ons regelmatig door het uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden, zodat wij ons kunnen focussen op andere zaken. Maar ook onze vernieuwde website is door haar ontworpen en gemaakt en zij zorgt ervoor dat deze up-to-date blijft! Ingrid is bescheiden, gedreven en accuraat en prettig om mee samen te werken!

Rob Wientjens

Adviseur/DGA, Climeco Engineering B.V.

InnoTherm realiseert bodemenergiesystemen met warmtepompen en geboorde bronnen. Om deze werkzaamheden uit te mogen voeren moeten wij gecertificeerd zijn conform de beoordelingsrichtlijn BRL6000-21. MEDIAtesse heeft ons prima ondersteund met het opstellen van ons bedrijfshandboek en bijbehorende formulieren. Tevens zorgt MEDIAtesse voor het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten op onze website.

Roel van de Kerkhof

Adviseur/eigenaar InnoTherm Adviseur/eigenaar InstallManagement, InnoTherm & InstallManagement

In eerste instantie wisten we eigenlijk niet wat aan te passen op onze website, maar daar heeft Ingrid ons goed meegeholpen. Ingrid dacht aan alles wat direct en indirect met de website te maken heeft. Het eindresultaat is een website die volledig voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden aangegeven. Ingrid is een fijne samenwerkingspartner die mij goed informeerde over de wijzigingen en de vorderingen op de website omdat ik als ondernemer weinig tijd heb en meer met ondernemen bezig ben. Ingrid heeft alles goed uitgelegd en is deskundig, we zullen haar ook zeker aanbevelen bij onze relaties.

Gijs van Doesburg

Eigenaar, Betutherm, Lasbedrijf van Doesburg B.V.