MEDIAtesse - Over mij en meer over MEDIAtesse

Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Ingrid Huisman en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rijkevoort (Noord-Brabant).

Met mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan help ik ondernemers die willen ondernemen, hun bedrijf willen zien groeien en willen blijven innoveren.

Op het moment dat ik 11 jaar bij mijn laatste opdrachtgever werkte, besefte ik dat ik op zoek was naar iets anders. Na al die jaren met plezier gewerkt te hebben bij dit bedrijf, was ik zoek naar een nieuwe uitdaging. Wel stond voor mij vast dat ik verder wilde in het secretaresse vak, maar dat het op een andere manier moest stond vast.

Inmiddels was ik moeder geworden van twee kinderen en het werken vanuit huis leek mij ideaal. In 2016 besloot ik als zelfstandige te gaan werken en heb ik MEDIAtesse opgericht. Werken als Virtual Assistant vanuit mijn eigen locatie. Ondernemers helpen met de groei van hun bedrijf.

Een spannende stap, maar ook een stap waar ik veel energie uit haal!

Dream it. Wish it. Do it.

Ik geloof erin dat ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn, doen wat ze leuk vinden, waar ze energie van krijgen!

Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. Je wil je bedrijf zien groeien en je wil blijven innoveren. Maar om dit te kunnen bereiken heb je tijd nodig, tijd om je op je bedrijf te focussen. Tijd om niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf verder te blijven ontwikkelen.

Ik help je graag door werkzaamheden uit handen te nemen. Werkzaamheden waar je gewoonweg niet aan toekomt of die je liever uitbesteed, die niet tot jouw kernactiviteiten behoren.

Samen kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen en gaan we ruimte creëren, zodat jij verder kunt groeien en je focus kunt verleggen.

Ik ben er trots op dat ik met MEDIAtesse al diverse ondernemers heb mogen ondersteunen. Dat we samen een stapje verder zijn gekomen in een proces.

Woorden die volgens mijn opdrachtgevers bij mij passen zijn:

Zelfstandig, bescheiden, actief, zorgzaam, accuraat, gedreven, netjes en doorzetter.

Ben je benieuwd naar wat ze nog meer over mij zeggen? Neem dan een kijkje op de pagina Referenties.

Door het volgen van trainingen en cursussen blijf ik up-to-date op mijn vakgebied. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen, ontdek ik nieuwe tools. Doe ik kennis op waarmee ik jou kan helpen.

 

Heb je behoefte aan ondersteuning?

Zie het samenwerken met een Virutal Assistant als een investering. Het werken met een Virtual Assistant levert je veel op!

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de diensten die ik aanbied? Je mag me altijd bellen op 06 1367 1436 of stuur een bericht via ingrid@mediatesse.nl

P.s. Download het gratis e-book en ontdek waar ik je mee kan helpen.