Welkom

Welkom op deze pagina! Hier ga je leren hoe jij je eigen beelden kunt bewerken en er een video van kunt maken.

Je leert je beelden te bewerken met het programma Adobe Première Elements. Dit is een programma dat je misschien al hebt of éénmalig moet aanschaffen.

Onder dit stukje tekst een afbeelding van het programma en meer informatie.

Verder zie je op deze pagina’s ook 15 instructievideo’s. In deze video’s laat ik je stap voor stap zien hoe je je beelden bewerkt.

Hoe fijn instructievideo’s ook zijn, zelf ben ik ook altijd een enorme fan van een handleiding die ik kan printen en waar ik aantekeningen in kan maken. Vandaar dat ik ook een handleiding voor je klaar heb staan onderaan deze pagina.

Naast de handleiding zie je een button waarmee je je kunt aanmelden voor de besloten Facebookgroep. In deze groep kun je vragen stellen die ik dan voor je zal beantwoorden. En omdat je met meerdere mensen in de groep zit kun je ook van elkaars vragen leren en ideeën opdoen.

En natuurlijk mag je me ook altijd persoonlijk een bericht sturen. Dit mag je doen via ingrid@mediatesse.nl

Heel veel plezier met het editen en ontdekken van mogelijkheden bij het bewerken van jouw videobeelden!

Beelden bewerken met Adobe Première Elements

 

 

Hiernaast zie je een afbeelding van het programma waarmee we tijdens deze training leren werken Adobe Première Elements.

Elk jaar brengt Adobe een nieuw versie uit van het programma. In mijn kast staan inmiddels verschillende versies van het programma, maar in al die jaren dat ik dit programma ken heb ik nog geen verschil kunnen ontdekken. Dus het is echt niet nodig om elk jaar een nieuwe versie aan te schaffen, maar mag natuurlijk wel.

Als je op de afbeelding hiernaast klikt kom je op een pagina van Cameranu.nl uit. Dit heb ik toegevoegd zodat je hier meer informatie over het programma kunt vinden. En weet waarnaar je opzoek moet als je het programma nog moet aanschaffen. Je kunt het programma via Cameranu.nl aanschaffen als je het programma nog niet hebt, maar het is in verschillende shops verkrijgbaar.

Instructievideo’s

Handleiding

Word lid van de besloten Facebookgroep