Gratis videotips! - MEDIAtesse

Wil jij…

I

Weten waarom het inzetten van video zo belangrijk is?

I

Werken aan je online zichtbaarheid?

I

Van je camera angst af?

I

Weten hoe je een goede video kunt maken?

I

Weten waar je op moet letten bij het maken van een video?

I

Met welke gratis Apps je je video kunt bewerken?

Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid en ik ben Online Marketing VA. Tijdens de opleiding die ik gevolgd heb tot Online Marketing VA stond ook de module Video & Vloggen op het programma. En stiekem zag ik hier best tegen op. Het liefst blijf ik op de achtergrond, maar nu moest ik voor de camera, een vlog maken en deze publiceren! Natuurlijk moet je niets, maar hoe leuk is het om een uitdaging aan te gaan.

Dat ik het bewerken van beeldmateriaal leuk vond, wist ik al. Dit had ik al eerder gedaan. Maar een vlog maken is toch een ander verhaal. Toch ging ik enthousiast aan de slag met deze module. En het enthousiasme bleef! Ik vond het zo leuk om hiermee bezig te zijn en te zien hoeveel meerwaarde video kan hebben bij je zichtbaarheid, dat ik besloot mij hier verder in te specialiseren!

Waarom?

Video mag niet ontbreken bij jouw zichtbaarheid als ondernemer. Video is persoonlijk. De kijker van je video ziet jou, hoort je praten en leert je kennen. Mensen willen zaken doen met mensen. Tada…. video is dus een perfecte manier!

Maar met video kun je ook jouw kennis delen met je kijker. De kijker gaat je zien als expert! Bovendien spreek je met video veel mensen tegelijk aan. En willen we dit als ondernemer uiteindelijk niet allemaal?

Gratis videotips!

Voor het maken van een video heb je geen ingewikkelde apparatuur nodig. Je kunt heel eenvoudig zelf aan de slag gaan, gewoon met je smartphone.

Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten?

Schrijf je hier in en je ontvangt 6 dagen lang een e-mailbericht in je mailbox met tips waarmee jij aan de slag kunt gaan. 

Video’s MEDIAtesse

Ingrid heeft voor mij een bedrijfsfilm gemaakt tijdens een businesslunch over het thema conflict-vrij ondernemen. Ingrid is een professional waar je op kunt bouwen. Ze reageert snel, denkt mee en komt haar afspraken na. Ze heeft gedurende mijn presentatie gefilmd, maar deed dat op een zodanige manier dat dit door de gasten nauwelijks is opgemerkt. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft op mijn verzoek het filmpje kosteloos nog een paar keer aangepast om het te perfectioneren. Daarnaast werkt ze AVG-proof en zorgt ze voor verklaringen voor de aanwezigen. Ik ben erg blij dat ik haar heb ingeschakeld. Aanrader!

Joyce Korver

Advocaat | Mediator + Conflictmeester, Korver Mediation | Conflictmeester

Ingrid heeft mij fantastisch geholpen door professionele video’s te maken voor mijn onlinetraining Foutloos Nederlands. We hebben bij mij in de woonkamer binnen korte tijd opnames gemaakt voor maar liefst zes video’s. Ingrid gaf daarbij ook goede adviezen.

Met het eindresultaat ben ik erg tevreden!

Annemarie Kap

Vertaalster | Taaltrainer | Virtual Professional, Anka Taalservices | Trainingen, vertalingen en officemanagement