Gebruik jij ze al? Mooie visuals? - MEDIAtesse

Een afbeelding die de boodschap van je verhaal nog meer kracht geeft, een afbeelding die het juiste gevoel bij de ontvanger van je boodschap oproept!

Afgelopen november begon ik met de training ‘Online Marketing VA’. Module 1 is inmiddels afgerond en de maand december staat in het teken van het creëren van visuals. Voor mijn stageklant tijdens deze training mag ik tijdens deze module visuals maken, een infographic en een e-book!

 

Een belangrijke, leerzame en leuke module. Want zeg nou zelf:

 

 

De voordelen van visuals

Wist jij dat we beelden sneller verwerken dan tekst? Een goede reden dus om eens te kijken of jij visuals kunt gaan inzetten. Gebruik de juiste beelden in je visual om de aandacht te trekken van je ideale klant. Een goede visual roept ‘dat’ gevoel bij je klant op dat jij voor ogen hebt.

Bovendien kun je met een visual je zichtbaarheid vergroten en de aandacht trekken van je klant. Door je visual telkens in dezelfde stijl op te maken wordt deze bovendien herkenbaar.

 

 

De infographic

En bedenk eens wat een infographic voor jou zou kunnen betekenen!

 

Wat is een infographic?

Een infographic is een grafische weergave van informatie in de vorm van grafieken, diagrammen en illustraties. Bij het creëren van een infographic wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld foto’s, lijntekeningen, teksten, cijfers of een combinatie van dit alles.

Een infographic kan heel erg waardevol zijn. Je kunt laten zien welke dienst of diensten je aanbiedt of laat zien welke 7 tips jij kan geven om een probleem op te lossen.

 

 

Het e-book

Ken je dat? Je bent aan het rondkijken op een website en opeens verschijnt er in je scherm de vraag of je een e-book wilt downloaden. Je ziet het steeds vaker! Wist jij dat dit een heel goed middel is om je e-maillijst te laten groeien?

Je kunt een prachtig e-book creëren dat je kunt delen. Maar denk ook eens aan een werkboek. Een werkboek dat voorzien is van invulvelden, zodat mensen thuis achter hun computer de velden kunnen invullen en opslaan!

 

Mijn eigen reclamebureau

Visuals, infographics een e-book, hiermee gaan we deze maand aan de slag! Maar er is nog veel meer mogelijk…

 

Wil jij ook:

  • Een visual voor bijvoorbeeld: Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram;
  • Een infographic;
  • Een e-book of (invulbaar) werkboek;
  • Een Facebookomslag;
  • Een flyer;
  • Een fotocollage etc.

 

Neem dan contact met me op en misschien kan ik hem maken!