Welkom

Welkom op deze pagina en superleuk dat je wilt leren om je eigen videobeelden te bewerken tot een mooie video!

Tijdens deze training leer je je beelden te bewerken met het programma Adobe Première Elements. Dit is een programma dat je moet hebben of éénmalig moet aanschaffen.

Hieronder een afbeelding van het programma en nog wat meer info.

Verder op deze pagina’s ook de 15 instructievideo’s waarmee je stap voor stap leert hoe je van jouw beelden een mooie video kunt maken.

Hoe fijn instructievideo’s ook zijn, zelf ben ik ook altijd een enorme fan van een handleiding die ik eventueel kan printen en waar ik aantekeningen op kan maken. Vandaar dat ik ook een handleiding voor je klaar hebt staan. Deze kun je helemaal onderaan de pagina vinden.

Naast de handleiding zie je een button waarmee je je kunt aanmelden voor de besloten Facebookgroep. In deze groep kun je vragen stellen samen met de andere deelnemers aan de training die ik dan voor je zal beantwoorden. En omdat je met meerdere mensen in de groep zit kun je ook van elkaars vragen leren.

En natuurlijk mag je me ook altijd persoonlijk een bericht sturen. Dit mag je doen via ingrid@mediatesse.nl

Heel veel plezier met het editen en ontdekken van mogelijkheden bij het bewerken van jouw videobeelden!

Beelden bewerken met Adobe Première Elements

 

 

Hiernaast zie je een afbeelding van het programma waarmee we tijdens deze training leren werken Adobe Première Elements.

Elk jaar komt Adobe met een nieuw versie van het programma. In mijn kast heb ik verschillende versies, maar in al die jaren dat ik dit programma ken heb ik nog geen verschil kunnen ontdekken. Dus het is echt niet nodig om elk jaar een nieuwe versie aan te schaffen, maar mag natuurlijk wel.

Als je op de afbeelding hiernaast klikt kom je op een pagina van Cameranu.nl uit. Dit heb ik toegevoegd zodat je een idee krijgt over het programma en ook meer info over het programma kunt bekijken/lezen. Je kunt het programma via deze site aanschaffen als je het programma nog niet hebt, maar het is in verschillende shops verkrijgbaar.

Instructievideo’s

Handleiding

Word lid van de besloten Facebookgroep