Edit abonnement - MEDIAtesse

Het filmen van beelden lukt je prima en heb je helemaal onder controle.

Waar je wel hulp bij zou kunnen gebruiken is het editen van je beelden. Omdat dit echt niet jouw ding is, je liever bezig bent met andere dingen, het teveel tijd kost, je geen edit programma hebt en je een zakelijke/professionele video wilt hebben. 

En om jou hierbij te helpen is het mogelijk een Edit abonnement af te sluiten bij MEDIAtesse!

 

Wat houdt dit Edit abonnement in?

Er zijn 6 strippenkaarten beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Het editen van een video (2 tot 3 minuten) duurt 3 tot 4 uur. Voor elk  uur dat ik bezig ben met editen van je beeldmateriaal betaal je één strip van je strippenkaart.

Jij levert de beelden aan en ik maak van deze beelden een video. Binnen 10 werkdagen ontvang je de uiteindelijk video retour. Een video die je kunt delen op bijvoorbeeld social media, je nieuwsbrief, YouTube kanaal en website. Uiteraard nadat je eerst een concept hebt gezien en er éénmalig een correctie op het bestand heeft plaatsgevonden.

Je uiteindelijke video wordt voorzien van een titelblad, eindtitel, titels, je logo, overgangen en passende achtergrondmuziek. Dit alles natuurlijk in overleg!

Wil je dat je video voorzien is van ondertiteling? Dit is een extra service en hiervoor betaal  je € 37,50 excl. btw per video.

 

De volgende strippenkaarten zijn beschikbaar:

 

Strippenkaart 1 – 6 strippen € 276,00

Strippenkaart 2 – 9 strippen € 399,00

Strippenkaart 3 – 12 strippen € 531,00

Strippenkaart 4 – 15 strippen € 663,00

Strippenkaart 5 – 18 strippen € 795,00

Strippenkaart 6 – 21 strippen € 927,00

 

*de hierboven genoemde prijzen zijn exclusief btw. De strippenkaarten zijn één jaar geldig na datum aankoop.

 

Voorbeelden van door mij bewerkte video’s

Inmiddels heb ik verschillende video’s gemaakt. Voorbeelden van enkele video’s kun je bekijken door op onderstaande link te klikken.  

De video’s die je ziet zijn door mij opgenomen, maar ook de uiteindelijke montage van de beelden zijn door mij verzorgd. 

https://mediatesse.nl/videos-mediatesse/

 

Lijkt het je heerlijk om je niet druk te hoeven maken over het monteren van je beelden, maar als je dit kunt uitbesteden?

Kies dan de strippenkaart die bij jou past en neem contact met me op via ingrid@mediatesse.nl